Kesäkuun 200km

Lauantaina kävin pouolihuolimattomasti ilman sen suurempaa ennakointia kesäkuun 200km ajamassa. @korhosa oli ajamassa tonnia, joten myötätunnosta piti minunkin käydä tien päällä. Edellisestä pyörällä ajosta oli tasan kaksi viikkoa ja väli aika on maattu sohvalla.

Reittinä hieman harvinaisempi Vesanto-Istunmäki-Kotalahti. Ehkä olen kerran ko. reitin ajanut. Vesanto-Istunmäki pätkä on jo niin ”kaukana”, että se tuntuu hyvinkin vieraalta. Ajo sujui perinteisesti. Alussa tuntui 60km asti, että eihän tässä mitään. Sitten askel rupesi painamaan. 135km jälkeen alkoi sade ja sitä riitti loppuun asti. Aika lailla 10h.

imageSunnuntaina tuntui, että eipä tunnu missään, mutta nyt maanantaina jalat ovat ihan tukossa. Pitäisi varmaan joskus venytellä.

Seuraavia rientoja ei ole suunnitteilla, kuin heinäkuun alkuviikolla 420km Pielisen ympäri. Sitä en ole vuosiin ajanut, mutta nyt sille olisi kysyntää ja joku saattaisi jopa mukaan lähteä.

Kategoria(t): Maantiepyöräily, Pitkänmatkanpyöräily Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

+ 69 = 71