Seuraava ajo eli jopa huomenna

Turussa riehumassa olin viikonlopun ja siitä synninpäästöä hakemaan huomenna. Pielisen kierto on ohjelmassa. Kuopio-Joensuu-Lieksa-Nurmes-Kuopio. Sellainen 420km ja ilman kuntoa. Pitäisi mennä ns. vanhoilla pohjilla. Illalla lähtö klo18. Tuusniemessä pysähdys, jos TB vielä auki. Sitten Ylämyllyn Shell, koska Marjalan ABC menee kiinni jo 24. Sitten Lieksaan aamukuudeksi jne.

Mukaan on naisvahvistus lähdössä, mutta hän on niin ketteräjalkainen, että etukäteen jo hirvittää.

Reitti on tuttu ja olen sen aina samalla aikataululla ajanut. Joensuussa suunnistamisenkin pitäisi jo onnistua. Nurmeksen jälkeen pääsee itku, kun ”mäet” alkavat, muuten ok-reitti. 23h tavoite. Sään ainakin pitäisi olla paras mahdollinen.

Testaan varusteita ja mitä mukaan otan PBP:tä varten. Siitä sitten ajon jälkeen enemmän.

Kategoria(t): Maantiepyöräily, Pitkänmatkanpyöräily Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 8 = 2