Lähtöä ennen – 420 km

Startti vasta klo 18, joten olisi aikaa hyvin reissu valmistella. Valitsin jo pienemmän Carradicen takalaukun, mutta ei siihen mahtunut, kuin sadevaatteet. Sitten mukaan tulee Apiduran runkolaukko ja tankolaukku. Mutta, kun silti tuntuu eväät jäävän pois, niin taidan vaihtaa isompaan takalaukkuun. Varavalot, virtalähteet, kaapelit ym. nykyajan jutut vievät yllättävän paljon tilaa ja painavat paljon. Lisäksi mukana roikkuu korjausvälineitä, varaulkorengas ja – sisärenkaita. En kyllä renkaan vaihtoa enempää kykene kenttäolosuhteissa korjaamaan.

Uutta on neljän vesipullon kokeilu. Yhdellä pullolla (litra) periaatteessa ajaa kolmisen tuntia, mutta helteellä tunnin. Sellainen ”sääntö” näissä ajoissa on, että aina on lähes täysi varustus mukana, vaikka sää tai pituus ei sitä edellyttäisi.

Sääennuste lupaa parasta mahdollista keliä. Saa nähdä mitkä ovat tunnelmat huomenna. Voi Nurmeksen mäet hieman vituttaa 😉

Kategoria(t): Maantiepyöräily Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 3 = 3