Hiljaiseloa heinäkuussa

400 km ajon jälkeen loppui runosuoni. Sen jälkeen olen ajanut sekalaista ajoa 1000 km. Pitkiä reissuja muutama: Kuopiosta Kiihtelysvaaraan. Tuusniemellä jo eka ruokailu ja perinteisesti erittäin suolainen kebab. Hyvin maistui, vaikka oli alkumatka. Kylmä keli rasitti rasitusvammaa ja vähän ikävältä ajo tuntui.

Kebab

 

Jo Outokummussa join kahvit, kun kerran ”lomamatkalla” olin. Näihin paikkoihin tulee liian harvoin pysähdyttyä.

Outokumpu

 

Harjoittelin Garminin avulla suunnistamista ja ennalta Ridewithgps:llä luotu reitti ei Joensuun läpi kovin onnistuneesti luonnossa mennyt. En nyt varsinaisesti eksynyt, kun tiesin mihin suuntaan mennä, mutta pientä kiertelyä tuli.

Kiihtelysvaaran nurkkilla tein kevyen lenkin ja totesin, ettei vaaramaisemat ole minun juttu. Hienot maisemat, mutta aivan liian mäkistä. Sillä reissulla puola eli pinna katkesi etukiekosta. Varapuola, jonka olin saanut pyörähuollosta, oli puolisenttiä liian lyhyt. Virittelin ns. narupuolan, mutta sillä ajo jäi tekemättä. Tilasin samanlaisen dynamokiekon, kuin nykyinen. Hinta kirpaisi, mutta nykyinen on niin paljon siipeensä saanut, että ei ihan täyttä luottoa siihen ole.

Narupuola

Periaatteessa kai tuollainen viritys kestäisi ajoa.

Lauantaina vielä tuli 196 km ajettua eli sama Neiturin kanavan kierros minkä ajoin kesäkuun alussa. Ajettiin Ändin kanssa nyt se myötäpäivään. Neiturin kanavalla on suht hyvät ja hintavat hampurilaiset. Suosittelen. Muutenkin hyvä reissu oli. Sää suotuisa ja vähän vauhtiakin sain aikaiseksi. Nyt taitaa tulla viikon ajotauko ja sitten alkaa pyörän virittely.

Kategoria(t): Maantiepyöräily, Pitkänmatkanpyöräily Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

+ 78 = 79