#PBP2015 ajettu onnistuneesti

Enpä olisi uskonut koko matkaa määräaikaan mennessä ajavani. 88h meni koko matkaan. Kaksi tuntia jäi vielä armonaikaa.

Tiukkaa teki. Unta nautin 2,5h ja lopussa piti syömiseen käytettävästä ajasta tinkiä myös. Koko matkan keskari oli n. 18 km/h. Vain vähän nopeampi mitä talviajoissa.

Reitin laatija on joku perverssi. Meikäläiselle aivan liian mäkinen. 50km alusta ajoin porukassa tai peesissä. Lopun 1200 km periaatteessa yksin. Aina joku näkyvillä oli edessä tai takana, mutta kunnon peesausta en päässyt harrastamaan. Joka mäessä meni 100 ohi ja minä ohitin yhden 😉

Sää oli varsinkin tuulen puolesta uskomattoman loistava. Yhtenä päivänä oli liian kuuma varsinkin yhdessä loputtomantuntuisessa mäessä. Silloin jopa päätin keskeyttää, mutta itseni kanssa pidetty tiimipalaveri teki päätöksen roikkua mukana.

Lopussa ei mitään voittajafiilistä ollut vaan oli vain vaisu väsynyt olo.

Jalat toimivat hyvin ja jälkeenpäinkään niissä ei mitään ongelmia ole ollut. Käsiin tuli ns. hermopinteitä, joten sormet ovat vieläkin turrat. Pakkaa vähän ***uttamaan 🙁

Finnairkin hoiti hommansa kiitettävästi. Samoilla lennoilla ja samassa hotellissa majaillut toveri Oulusta saa erikoismaininnan asioiden manageroinnista ja ikäihmisen avustamisesta.

Hyvä reissu!

Jos joku asia kiinnostaa, niin kannattaa kysyä…

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 + 1 =