Syksyn kuulumisia

Syksy on mennyt käsiä parannellessa. Rannekanavan oireyhtymä tms. vaivaa vielä. Vähän ehkä tunto palannut. Käsissä tuntuu niin kuin niissä olisi nokkoskimppu. Pyörällä pystyn kyllä ajamaan ja elokuun jälkeen olen joka kuukausi sen kuukausittaisen 200km ajanut. Syyskuussa ajoin Iisalmeen mutkan kautta. Lokakuussa Tervo-Airaksela-Kotalahti -kierros pienellä lisälenkillä. Ja nyt sunnuntaina perinteinen Tervo-Keitele -kierros, jota olen ehkä eniten kiertänyt näissä merkeissä. Eka satanen menee näillä reissuilla suhteellisen mukavasti, mutta niin vaan se askel alkaa painamaan loppumatkasta. Kelihän oli mitä parhain, vaikka märkää oli ja kova vastatuuli. Harvon on maantiepyörällä marraskuussa ajettu.

Nyt on menossa 56. peräkkäinen kuukausi. Vuoden läpi joka kuukausi 200km on RRtY englanniksi 😉

London – Edinburgh – London kummittelee mielessä. Sinne on jo ilmoittautuminen avattu ja mukana olen. 1400 km on matka ja varmasti vaikeampi kuin PBP.

Seuraava tosi paikka on joulukuun Talvipäivänseisaus, jossa olen molempina edellisenä kertana ollut mukana. Tuulet ja sää eivät ole kumpaakaan reissua suosineet. Pakkasta ei ole ollut, mikä on ollut kai hyvä asia, mutta vetistä räntä- tai vesisadetta etelätuulessa sitäkin enemmän.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

+ 51 = 56