www.kilometrikisa.fi

Kilometrikisassa olen pyörittänyt jonkinlaista joukkuetta useampana vuonna sekä talvisin, että kesäisin. Yleensä ollaan kolmen joukossa oltu ja talvikisa kerran voitettu. Utajärven porukka on ollut osallistuessaan aina ylivoimainen, mutta seuraavista sijoista on hyvin kamppailtu. Tänä vuonna näyttää, että piensarjassa tullaan toisiksi. Eilen ajoin Vetomiehen kanssa Vehmerin kierroksen, jotta en jäisi omassa joukkueessa viimeiseksi. Noloahan se olisi ”kapteenina” hännillä olla. Vähän päälle 1300km tuli talvikisaan. Ei paljon, mutta riittävästi. Ilkka-vainaa ajoi yhtenä talvena 2700km ja tämän vuoden joukkueessamme paras vähän yli 2000km. Ainoa ”äijä”, vaikka onkin nainen 😉 Me neljä mieskuhnuria ei päästy edes keskiarvoon.

IMG_20160229_113537

Yllä näkymä Vehmersalmen sillalta. Vehmerin lenkki kuopiolaisten ehkä eniten ajama lenkki. Siitä puhuvat kaikki ja sen ajamisesta minulta aina kysytään. En itse sitä kovin paljoa arvosta. Ovelta ovelle aika lailla tasan sata, joten siksi silloin tällöin sopiva ajettava. Sisältää lossimatkan, joten vähän vieraspaikkakuntalaiselle eksotiikkaa. Ainoa taukopaikka taitaaa olla puolen välin Vehmersalmen SEO ja sen eväät alla. Vähän liian tukeva setti, mutta kaikki meni.

IMG_20160229_115403

Kategoria(t): Kuopion seutu, Maantiepyöräily, Pitkänmatkanpyöräily, Ruokailu, talvipyöräily. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

22 − = 17