Pitkä kirjoitustauko

No, eipä ole tapahtunut juuri mitään uutta. 200km kerran kuussa on jatkunut. Viime lauantaina ajoin n:ro 67. Iisalmeen mutkan kautta. Huolimatta parin viikon sairastelusta ja sairaana olemisesta reissu meni suhteellisen hyvin. Oli talvinen lentokeli ja tasainen -5C.

Varasin jo hotellin heinä-elokuun vaihteeseen Lontoon lähelle. Mielessäni on revanssi LELlistä.. Ensimmäinen ja siis edellinen kertahan oli jo tuhoon tuomittu ennen starttia. Toivottavasti nyt olen startissa ”terve”. Lennot pitää vielä varata. Ja onhan sitten vielä itse ilmoittautuminen. Minulla pitäisi olla takuuvarma paikka jo ja oikeus ilmoittautua ilman kiiretta 7.1.2017. Rahvas ilmoittaa itsensä sitten tammikuun lopulla kilpaillen lopuista paikoista.

Joulukuun alussa käyn joulukuun 200km ajamassa ja sitten onkin vuorossa ”kauden” päätapahtuma eli Talvipäivänseisaus Tampereelle. Joka kerta olen mukana ollut. Uusi reitti ja vanhat kujeet.

Aloitin jo kirjoittamaan PBP:n ja LEL:n eroista, mutta se homma jäi telineisiin. Niistä sitten seuraavaksi.

exploreroute

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 8 = 1