Talvea kohti

Syksy on mennyt oleillessa. Kuukausittaisen 200km:n lenkin olen edelleen ajanut (77. peräkkäinen kuukausi, kai). Kesäpyörällä sen ajamisella ei ole ollut viime aikoina mitään tekemistä kunnon kanssa. Hiljaa 20km/h ajaessa sen jaksaa kummempia punnertamatta. Niinpä viimeksi viikko sitten perjantaina ajoin sen pe-la välisenä yönä. Eipä yöajokaan tuonut hirveästi elämyksiä lisää. Satasen jälkeen ajaminen on hirvittävän tylsää. Nyt kävin ajamassa 77-tietä Vesannon tien risteykseen eli 130km Kuopiosta ja sitten 70 takaisin päin ja Säviältä Nilakan rantaan tutun mökille. 18.30-6.45 kesti reissu. Alussa kastuin kunnolla muuten kuiva keli.

Jotain pitäisi viritellä. #Ruska2017 on meneillään. Saku on siellä ajamassa ja muutama muu tuttu. Kai sitä olisin minäkin, mutta onneksi on töitä.  1800km suhteellisen leppoisalla tahdilla. Luultavasti jäisi ajamatta – tiedä häntä.

Lellin jälkeen päätin lopettaa palstapyöräilyn fillarifoorumilla. Myötähäpeä on liian suurta ”Imetänkö lasta” -juttuja kohtaan. Eipä sillä palstalla taida olla pyöräilyn kanssa enää mitään tekemistä. Vauva.fi tarjoaa varmaan enemmän tietoa pyöräilystä kuin FF. FF on ennekin ollut aika lapselllinen, mutta viimeiset pari vuotta homma on riistäytynyt ihan käsistä. Eipä silti ei paksu- ja sähköpyörät juuri minua kiinnosta muutenkaan.

Km-kisa on päättymässä. Useita vuosia joukkuetta olen vetänyt ja sen kasannut. Nyt ajattelin lopettaa ”huipulla”. Toiseksi ollaan tehosarjassa tulossa. Riittävän hyvä. Lähes joka kertaa ollaan mitaleilla oltu. Aikansa kutakin sanoi pässi, kun päätä leikattiin. Soraääniä jo kuului eli kuulemma pitäisi jatkaa.

Vaikka talvipyöräily sylettää yli kaiken, niin enköhän jatka entiseen malliin sitä. Talvipäivänseisaukseen toivon kerrankin kunnon pakkasia. Jos ei tule, niin ajattelin jossain välissä ajaa 10-20 asteen pakkasella 300km rupeaman. Se nyt on jo ajatuksena puistattava, mutta jotakin uutta pitäisi tehdä.

Loppuun kuva-arvoitus 😉

PS. Niin, kävinhän minä selkääni näyttämässä ammattiosteopaatilla. Hän laittoi selän säleiksi, mutta eipä tuo vaivaa parantanut. Kuulemma pakaralihakseni ovat onnettomat ja muut lihakset vetävät alaselän vinoon. Katellaan…

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

68 − = 67