80th pikapäivitys

80th kk x 200. Startti suhteellisen raskaan työviikon jälkeen perjantai-iltana klo 19.10. Alussa kiire tauolle Kinnulanlahteen ennen sulkemisaikaa. Auraamaton pätkä yllätti ennen taukoa. Hapoille 🙁 Kevyttä retkiajelua myötätuulessa Iisalmeen. Makkaralahden kierros. Huomio: aikaa mennytkin ylimäärin. Kiireellä Matin ja Liisan asemalle. Pystykahvit. ”Täyttä” maantieosuus Siilinjärvelle vastatuuleen. Siilinjärvellä ihan finaalissa. 10km ennen loppua alamäkeen uukkari, kun lähti liukkaalla takanen irti ja muuttui etuseksi. En kaatunut. Takanastarengas tyhjeni.

Ajoin 5 kilometriä tyhjällä renkaalla. Helevetin raskasta oli. Järki ei käskenyt vaihtamaan rengasta, kun vasta pakon edessä, kun ratas ei enää pyörinyt ollenkaan. Pikavaihto. Rengas kesti. Tänään aamulla uudestaan tyhjä.

Kotona en kyennyt kävelemään heti pyörältä noustuani. Huilasin muutaman hetken ja sitten jalat kantoivat, mutta käsissä ei ollut voimaa kantaa pyörää kellariin. Jep jep. Kotona melkein laatta lensi.

Vartin jälkeen elämä voitti ja suihkuun. Vähän ruokaa ja tajuttomana sänkyyn. Kahden nurkilla ylös ja poskien läpsyttelyä ja jääkiekkopeliin mars.

Ja tämä oli ns. helppo ajo – ainakin ennalta suunniteltuna. Hyvä sää ja keli. Ja kaverikin oli mukana. Mitähän ne sitten ennalta vaikeat reissut tulevat olemaan.

Kategoria(t): Maantiepyöräily, talvipyöräily. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

− 1 = 6