Talvipäivänseisaus nro 5 16.-17.2017

Tämän kuun 200 km on vielä ajamatta. Selkä reistailee entistä enemmän. Sen johdosta oikea jalka ”halvaantuu” ajaessa voimattomaksi muutamassa tunnissa. Yhdellä jalalla ajaminen hidastaa vauhtia aikalailla. Viikonloppuisin kelit olleet suht surkeita eli räntää tiet täynnä. Suurin syy minussa itsessäni. Lepokitka on ollut liian suuri. Lähtökynnys kasvaa päivä päivältä.

16.-17.12.2017 ajo siis Tampereelle. Siihen olen ajatellut kaikki ladata eli sen yhteydessä 200 alle 13,5h.

Reitti oli alunperin Mikkeli ja mutkan kautta Tampere. Sitten Mäntyharju Tampere Tuuloksen kautta. Nyt viimeisin suunnitelma Kaskinen-Kankaanpää-Parkano-Ylöjärvi. Kerran olen Kaskisissa päin ajellut. Mystinen paikka. Sillä kerralla en nähnyt koko kaupungissa puolen päivän aikaan yhtään ihmistä ( vko 42 v. 2013). Autolla aamulla sinne ja startti 15 nurkilla.

Olen osan suunnitellusta reitistä ajanut, mutta jotakin uutta pätkää varmaan eteen tulee. Koska näihin yöajoihinkin olen jo hyvin tottunut, niin mitään erityisiä jännityksen kohteita ei enää ole. No se, että riittääkö enää vauhti ajaa enää alle 13,5h 200. Ja se, että vieläkö Vetomiehen hermo kestää meikäläisen taaperrusta ja kevyttä kitinää 😉

Vaatetus: luultavasti talvitakki ja huomioliivi. Ruskovilla pitkä aluspaita. Randonneurs villapaita. Pitkät alushousut. Talvisukkikset. Syyskengät kengänsuojilla. Yhdet vaihtosukat. Kintaat sisähanskalla ja varahanskat. Sadehousut. Sadetakki ehkä. Pipo.

Muuta varustetta: vesipullo alkuun, vaikka se ehkä jäätyykin. Iso termospullo takalaukkuun. Pienempi vesipullotelineeseen. Dynamoetu- ja takavalo kuuluu kiinteästi jo pyörään. Kahdet varavalot eteen ja taakse. Ruokaa. Sisärenkaita kolme. Ja ulkokitkarengastaitto varaulkorenkaaksi – you never know 😉 Ja tällä kertaa MUISTA pumppu!!!

Näillä mennään mitä on…

Alla kuva samalta Kaskisten reissulta, mutta tähän löytyi kuva vain naapurista eli Kristiinankaupungista.

Kategoria(t): Maantiepyöräily, Pitkänmatkanpyöräily. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 + 6 =